Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής (1ος Τόμος)

Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες

Συγγραφέας: Hermann Gruner

Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

Κατάστημα: €12.05
Apcer
Web: €10.60
Ποσότητα
Προσωρινά μη διαθέσιμο ( 1-3 εβδομάδες)
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Σχόλια Χρηστών

Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.