:
:
:
:
:
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής
Χημεία τροφίμων και βασικές αρχές διατροφής (1ος Τόμος)
Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Συγγραφέας: Hermann Gruner
Εκδότης: Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Κατάστημα:
€12.05
Web:
€10.60
Ποσότητα
Προσωρινά μη διαθέσιμο ( 1-3 εβδομάδες)
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Σχόλια Χρηστών
Το βιβλίο αυτό, εκτός από εργαλείο παροχής γνώσεων είναι και ένα βασικό εγχειρίδιο που χρησιμεύει στην ακόλουθη επαγγελματική πορεία του αρτοποιού και ζαχαροπλάστη. Περιλαμβάνει 650 συνταγές, αναλυτικό γλωσσάριο ορολογίας καθώς και σαφή περιγραφή και απεικόνιση των βημάτων της κάθε εργασίας.