Εκδηλώσεις

 Παιδική φωλίτσα με τη Αριάνα Χαριλάου (Λευκωσία) 11/05/24 Οι εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Αριάνα Χαριλάου σας προσκαλούν στη διαδραστική μουσικοθεατρική παρουσίαση του βιβλίου «Η Άρια η ελεφαντίνα και η λίμνη των κύκνων».

Παρουσίαση βιβλίου «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας» του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη (ΛΑΡΝΑΚΑ) Οι εκδόσεις Πεδίο και τα βιβλιοπωλεία Πάργα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας»

Παρουσίαση βιβλίου  «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας» του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη (ΛΕΥΚΩΣΙΑ) Οι εκδόσεις Πεδίο και τα βιβλιοπωλεία Πάργα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Χαραντινιώτη «NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας»

Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λευκωσία) 24/02/24 Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Πότε εγώ και πότε εσύ», με την Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 11:00 π.μ, στο Δημαρχείο Στροβόλου

 Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λάρνακα) 21/02/24 Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Πότε εγώ και πότε εσύ», με την Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Λάρνακας)

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με την Μαρίνα Γιώτη  18/01/24 Λάρνακα Τα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι εκδόσεις Διόπτρα διοργανώνουν σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με αφορμή το τελευταίο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη  “Το νησί του Ποτέ-Ποτέ”.  Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στις 17:00  Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Κυπριανού 18, Λάρνακα)

Παιδική Φωλίτσα με την Μαρίνα Γιώτη, μαζί με το βιβλίο της «Το νησί του Ποτέ-Ποτέ» 20/01/24 (Λευκωσία) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε ένα διασκεδαστικό διαδραστικό βιβλιο-πάρτυ. Για να γιορτάσουμε μαζί την κυκλοφορία του νέου παιδικού βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη  «Το νησί του Ποτέ-Ποτέ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πάργα Τσερίου (Τσερίου 94, Στρόβολος).

Παιδική Φωλίτσα με την Μαρίνα Γιώτη, μαζί με το βιβλίο της «Το νησί του Ποτέ-Ποτέ» 17/01/24 (Λάρνακα) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε ένα διασκεδαστικό διαδραστικό βιβλιο-πάρτυ. Για να γιορτάσουμε μαζί την κυκλοφορία του νέου παιδικού βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη  «Το νησί του Ποτέ-Ποτέ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πάργα Λάρνακας

Ανακοίνωση Αγαπητοί πελάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω πολύ μεγάλου όγκου αποστολών που διακινούνται αυτή τη περίοδο υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις από τις εταιρείες Courier. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 Παιδική φωλίτσα με τη Μαρία Λοϊζίδου  μαζί με το βιβλίο της «Το Χριστούγεννο»  16/12/23 (Λευκωσία) Τα Βιβλιοπωλεία Πάργα και η συγγραφέας Μαρία Λοϊζίδου σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Το Χριστούγεννο» Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

 Παρουσίαση βιβλίου «Στην άκρη του ορίζοντα» του Δημήτρη  Παμπόρη (ΛΕΥΚΩΣΙΑ) Ο Εκδοτικός Οίκος Τελεία, τα βιβλιοπωλεία Πάργα και ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Στροβόλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του συγγραφέα Δημήτρη Παμπόρη «Στην άκρη του ορίζοντα» Παρασκευή, 8η Δεκεμβρίου 2023 Ώρα: 7:00 μ.μ. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου Αίθουσα «Νικόλαος Μούντης» (Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 34, Στρόβολος)

Παρουσίαση βιβλίου «ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ» του Γιάννη Καλπούζου (ΛΑΡΝΑΚΑ) Τα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου «ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ», στον χώρο του βιβλιοπωλείου Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 19:00 Βιβλιοπωλείο Πάργα (Λάρκακα)

Υπογραφή βιβλίου «Πως να φτάσεις στην κορυφή»«Πώς να της Μαρία Χατζηστεφανή 07/11/23 (Λευκωσία) Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία Πάργα σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Μαρία Χατζηστεφανή την Τρίτη 7/11 στις 18:00, στο Skinny Fox.

Υπογραφή βιβλίου «Στιγμές ζωής» της Ρούλας Γεωργιάδου 04/11/23 (Λευκωσία)  Οι εκδόσεις Τελεία σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Ρούλα Γεωργιάδου το Σάββατο 4/11, στις 11:00-12:30, στο βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου).

 Παρουσίαση βιβλίου «Άγριο Χάραμα» της Ευαγγελίας Ευσταθίου Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ευαγγελίας Ευσταθίου «Άγριο Χάραμα»

Χρόνια πολλά μπαμπά! Κωδικός : extra10 Iσχύει μέχρι και τις 18 Ιουνίου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παρουσίαση βιβλίου της Γιόλας Δαμιανού-Παπαδοπούλου «Με λένε Νίνα» 21/06/23 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου σας προσκαλούν να γνωρίσετε τη Νίνα. Ελάτε να μουσικονιαουρίσουμε και μουσικογαυγίσουμε παρέα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αφροδίτη Δερματά (lονe fm) και Δημήτρη Δερματά (deejay radio)

Παιδική φωλίτσα με τη Δέσποινα Λιαράκου 10/06/23 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Δέσποινα Λιαράκου σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, «Όταν η φαντασία πάει σχολείο!» Σάββατο 10 Ιουνίου Στις 11:30 π.μ. Στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Παιδική φωλίτσα με την Έλενα Περικλέους 26/05/23 (Λευκωσία) Ελάτε να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τους μύθους του Αισώπου Να συνειδητοποιήσουμε την αδιαπραγμάτευτη αγάπη των σκύλων Να γνωρίσουμε τον τρίτο σκύλο της τριλογίας Με Τα Μάτια ενός Σκύλου.

Γιορτή της μητέρας  14/05/2023 Κωδικός : extra10 Ισχύει μέχρι και τις 14 Μαϊου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παιδική φωλίτσα με τη Δήμητρα Χαραλάμπους (Λάρνακα) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Δήμητρα Χαραλάμπους σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, «Μυστήριο στο Αιγαίο».

Παρουσίαση βιβλίου «Θα σε περιμένω πάντα» της Γιόλας Σιαμαρία-Θεοδοσίου 29/03/23 (ΛΕΥΚΩΣΙΑ) Ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και τα Βιβλιοπωλεία Πάργα, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Γιόλας Σιαμαρία-Θεοδοσίου «Θα σε περιμένω πάντα»

Παρουσίαση βιβλίου «Με μάρτυρα το φεγγάρι» της Νικολέττας Φουλίδου 19/03/23 (ΠΑΦΟ) Οι εκδόσεις Τελεία, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Νικολέττα Φουλίδου και το νέο της μυθιστόρημα "Με μάρτυρα το φεγγάρι"

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς 14/01/23 (Λευκωσία) Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς "ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ", με την Δήμητρα Χαραλάμπους Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 Στο βιβλιοπωλείο Πάργα στην Πανεπιστημιούπολη. (Κτήριο 4, Αναστάσιος Λεβέντης, Πανεπιστημίου, Αγλαντζιά, δίπλα από την βιβλιοθήκη πανεπιστημίου Κύπρου)

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την συγγραφέα Orianne Lallemand του περίφημου Λύκου Ζαχαρία 19/11/22 (Λευκωσία) Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την συγγραφέα Orianne Lallemand του περίφημου Λύκου Ζαχαρία Σάββατο 19 Νοεμβρίου Στις 10:30 Στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Στροβόλου

Παρουσίαση βιβλίου «Η συμφωνία που “γκρίζαρε” το Αιγαίο» των Μιχάλη Ιγνατίου - Νίκου Μελέτη 7/11/22 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ και το βιβλιοπωλείο Πάργα σας προσκαλούν στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 18:30 στην παρουσίαση του βιβλίου των Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μυρούλας Μαππούρα «Ο άγγελος που έψαχνε  τα φτερά του» 6/7/22 (Λάρνακα) Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Λιβαδιών, οι εκδόσεις Τελεία και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μυρούλα Μαππούρα και το νέο της μυθιστόρημα «Ο άγγελος που έψαχνε τα φτερά του»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 23/6/22 (Πάφο) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 22/6/22 (Λευκωσία) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 21/6/22 (Λάρνακα) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά «Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ» 10/6/22 (Λευκωσία) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά «Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου 28/2/20 (Πάφο) Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πάφος (Αθηνών 8, τηλ. 26811130)

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου  26/2/20 (Λευκωσία) Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 19:00 Στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λευκωσία (Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740)

Συνάντηση με τη Μαρία Πέττα του βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» 7/3/20 (Λευκωσία) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις ΕΞΗ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μαρία Πέττα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» Σάββατο 7 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. Στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λευκωσία (Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740)

Συνάντηση με τη Μαρία Πέττα του βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» 29/2/20 (Λάρνακα) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις ΕΞΗ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μαρία Πέττα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λάρνακα (Στρατηγού Τιμάγια 9)

Παρουσίαση βιβλίου «Ζωές στα κύματα» της Ειρήνης Παππά 15/3/2020 (Γεροσκήπου) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Ειρήνη Παππά σας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου της «Ζωές στα κύματα» Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 Ώρα: 6.30 μ.μ Αίθουσα εκδηλώσεων Λυκείου Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου

Παιδική φωλίτσα με τη Μαρίνα Γιώτη (Λευκωσία) 13/2/20 Tα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη "Δώσε Λύση στο Μελίσσι" Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Παιδική φωλίτσα με τη Μαρίνα Γιώτη Tα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη "Δώσε Λύση στο Μελίσσι" Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Πάργα (Λάρνακας)

Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λάρνακα) 30/1/20 Κοπιάστε να παίξουμε και να ακούσουμε την ιστορία των καλοσυνόγατων και του κακοπόντικα, παρέα με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου Στις 17:30 Στο βιβλιοπωλείο Πάργα Λάρνακας (Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090)

 Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λευκωσία) 1/2/20 Κοπιάστε να παίξουμε και να ακούσουμε την ιστορία των καλοσυνόγατων και του κακοπόντικα, παρέα με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη. Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 11:30 Στο Δημαρχείο Στροβόλου

Παρουσίαση βιβλίου Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 18:00 Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Αμφιθέατρο 2 στο κτιρίου "Τάσσος Παπαδόπουλος". (Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία Λεμεσός) 25 002500