Εκδηλώσεις

Χρόνια πολλά μπαμπά! Κωδικός : extra10 Iσχύει μέχρι και τις 18 Ιουνίου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παρουσίαση βιβλίου της Γιόλας Δαμιανού-Παπαδοπούλου «Με λένε Νίνα» 21/06/23 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού-Παπαδοπούλου σας προσκαλούν να γνωρίσετε τη Νίνα. Ελάτε να μουσικονιαουρίσουμε και μουσικογαυγίσουμε παρέα με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αφροδίτη Δερματά (lονe fm) και Δημήτρη Δερματά (deejay radio)

Παιδική φωλίτσα με τη Δέσποινα Λιαράκου 10/06/23 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Δέσποινα Λιαράκου σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, «Όταν η φαντασία πάει σχολείο!» Σάββατο 10 Ιουνίου Στις 11:30 π.μ. Στο Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Παιδική φωλίτσα με την Έλενα Περικλέους 26/05/23 (Λευκωσία) Ελάτε να ανακαλύψουμε την αλήθεια πίσω από τους μύθους του Αισώπου Να συνειδητοποιήσουμε την αδιαπραγμάτευτη αγάπη των σκύλων Να γνωρίσουμε τον τρίτο σκύλο της τριλογίας Με Τα Μάτια ενός Σκύλου.

Γιορτή της μητέρας  14/05/2023 Κωδικός : extra10 Ισχύει μέχρι και τις 14 Μαϊου ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παιδική φωλίτσα με τη Δήμητρα Χαραλάμπους (Λάρνακα) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Δήμητρα Χαραλάμπους σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου, «Μυστήριο στο Αιγαίο».

Παρουσίαση βιβλίου «Θα σε περιμένω πάντα» της Γιόλας Σιαμαρία-Θεοδοσίου 29/03/23 (ΛΕΥΚΩΣΙΑ) Ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και τα Βιβλιοπωλεία Πάργα, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Γιόλας Σιαμαρία-Θεοδοσίου «Θα σε περιμένω πάντα»

Παρουσίαση βιβλίου «Με μάρτυρα το φεγγάρι» της Νικολέττας Φουλίδου 19/03/23 (ΠΑΦΟ) Οι εκδόσεις Τελεία, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Νικολέττα Φουλίδου και το νέο της μυθιστόρημα "Με μάρτυρα το φεγγάρι"

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς 14/01/23 (Λευκωσία) Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς "ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ", με την Δήμητρα Χαραλάμπους Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 Στο βιβλιοπωλείο Πάργα στην Πανεπιστημιούπολη. (Κτήριο 4, Αναστάσιος Λεβέντης, Πανεπιστημίου, Αγλαντζιά, δίπλα από την βιβλιοθήκη πανεπιστημίου Κύπρου)

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την συγγραφέα Orianne Lallemand του περίφημου Λύκου Ζαχαρία 19/11/22 (Λευκωσία) Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την συγγραφέα Orianne Lallemand του περίφημου Λύκου Ζαχαρία Σάββατο 19 Νοεμβρίου Στις 10:30 Στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Στροβόλου

Παρουσίαση βιβλίου «Η συμφωνία που “γκρίζαρε” το Αιγαίο» των Μιχάλη Ιγνατίου - Νίκου Μελέτη 7/11/22 (Λευκωσία) Οι Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ και το βιβλιοπωλείο Πάργα σας προσκαλούν στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 18:30 στην παρουσίαση του βιβλίου των Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκου Μελέτη

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μυρούλας Μαππούρα «Ο άγγελος που έψαχνε  τα φτερά του» 6/7/22 (Λάρνακα) Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Λιβαδιών, οι εκδόσεις Τελεία και τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μυρούλα Μαππούρα και το νέο της μυθιστόρημα «Ο άγγελος που έψαχνε τα φτερά του»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 23/6/22 (Πάφο) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 22/6/22 (Λευκωσία) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ» 21/6/22 (Λάρνακα) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ΡΕΝΑΣ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ «ΑΛΜΥΡΑ. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΙΩΣ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά «Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ» 10/6/22 (Λευκωσία) Τα Βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά «Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ»

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου 28/2/20 (Πάφο) Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου Πάφος (Αθηνών 8, τηλ. 26811130)

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου  26/2/20 (Λευκωσία) Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 19:00 Στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λευκωσία (Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740)

Συνάντηση με τη Μαρία Πέττα του βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» 7/3/20 (Λευκωσία) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις ΕΞΗ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μαρία Πέττα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» Σάββατο 7 Μαρτίου στις 11.00 π.μ. Στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λευκωσία (Λεωφ,Τσερίου 94 Στρόβολος, τηλ. 22327740)

Συνάντηση με τη Μαρία Πέττα του βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» 29/2/20 (Λάρνακα) Το βιβλιοπωλείο Πάργα και οι εκδόσεις ΕΞΗ σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τη συγγραφέα Μαρία Πέττα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Ελισσώ η ορφανή κόρη» Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου Λάρνακα (Στρατηγού Τιμάγια 9)

Παρουσίαση βιβλίου «Ζωές στα κύματα» της Ειρήνης Παππά 15/3/2020 (Γεροσκήπου) Οι Εκδόσεις Τελεία και η συγγραφέας Ειρήνη Παππά σας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου της «Ζωές στα κύματα» Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 Ώρα: 6.30 μ.μ Αίθουσα εκδηλώσεων Λυκείου Γ. Ταλιώτη Γεροσκήπου

Παιδική φωλίτσα με τη Μαρίνα Γιώτη (Λευκωσία) 13/2/20 Tα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη "Δώσε Λύση στο Μελίσσι" Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ Βιβλιοπωλείο Πάργα (Τσερίου)

Παιδική φωλίτσα με τη Μαρίνα Γιώτη Tα βιβλιοπωλεία Πάργα και οι Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη "Δώσε Λύση στο Μελίσσι" Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στις 5:00 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Πάργα (Λάρνακας)

Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λάρνακα) 30/1/20 Κοπιάστε να παίξουμε και να ακούσουμε την ιστορία των καλοσυνόγατων και του κακοπόντικα, παρέα με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη Πέμπτη 30 Ιανουαρίου Στις 17:30 Στο βιβλιοπωλείο Πάργα Λάρνακας (Στρατηγού Τιμάγια 9, τηλ. 24668090)

 Παιδική φωλίτσα με τη Γιολάντα Τσορώνη (Λευκωσία) 1/2/20 Κοπιάστε να παίξουμε και να ακούσουμε την ιστορία των καλοσυνόγατων και του κακοπόντικα, παρέα με τη συγγραφέα Γιολάντα Τσορώνη. Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 11:30 Στο Δημαρχείο Στροβόλου

Παρουσίαση βιβλίου Το βιβλιοπωλείο ΠΑΡΓΑ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της ψυχολόγου Θέκλας Πετρίδου "ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟ" Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 18:00 Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Αμφιθέατρο 2 στο κτιρίου "Τάσσος Παπαδόπουλος". (Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία Λεμεσός) 25 002500