Οινολογία

Οινολογία

Από το σταφύλι στο κρασί

Συγγραφέας: Αργύρης Ν. Τσακίρης

Εκδότης: Ψύχαλος

Κατάστημα: €33.15
Apcer
Web: €29.17
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο (2-7 ημέρες)
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
Σχόλια Χρηστών

Η «Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί» στην όγδοη έκδοσή της, που αναθεωρήθηκε και συμπληρώθηκε με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα, όπως αυτά προέκυψαν κατά την τελευταία δεκαετία, δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς ο οινολόγος και ο οινοποιός μπορούν να μεταχειριστούν το σταφύλι και να επεξεργαστούν το κρασί , ώστε αυτό να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Το βιβλίο αυτό , σε κάθε περίπτωση, δίνει τις επιστημονικές βάσεις που είναι απαραίτητες ώστε να γίνουν κατανοητά τα όρια της ερμηνείας αλλά και της αβεβαιότητας που κρύβει κάθε οινολογική πρακτική.